Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7–12-vuotiaat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja pajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin museokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseoVapriikki ja Pirkanmaan maakuntamuseo. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusohjelma Taidekaari. 

Musti-kerhon seuraavat tapaamiset

Ajankohtaisimman tiedon kerhotapaamisesta saat sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa, jos olet maksanut jäsenmaksun.

Kevään 2024 tulevat tapaamiset löydät tästä:

To 21.3. Kokoelmakeskus: Vierailu Tampereen museoiden kokoelmakeskuksessa Ruskossa Hervannassa. Mitä kaikkea kokoelmien kätköistä löytyykään?
Ti 9.4. Tampereen taidemuseo: Keskusteleva kierros ja muuta puuhailua
Su 19.5. Vapriikki: Tutustuminen Kiven voima- näyttelyyn ja mosaiikkipaja

Kesäkuu: kesäretki, lisätiedot lähempänä

 

Vuoden 2024 menneet tapaamiset:

Su 7.1. Museo Milavida: Palatsin joulun ihmettelyä ja osallistuminen näyttelyn purkuun

To 25.1. Vapriikki: Tutustutaan Manserock-näyttelyn rakentamiseen ja puuhataan pajassa

To 1.2. Vakoilumuseo: Vakoilun Merkilliset Menetelmät -opastus ja vapaata nuuskimista

Su 11.2. Vapriikki: Ystävänpäivänkorttien askartelua ja Mustin museosuunnistus

Kuinka liityt

Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 30 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Joskus Musti lähettää myös kirjepostia. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta. Ajankohtaisimmat tiedot lähetetään sähköpostitse.

Kysyttävää Musti-kerhosta?
Museolehtori Mira Lauri
040 772 4221
mira.lauri@tampere.fi