Lounaslista

Museoravintola Valssissa on oman keittiömme valmistama lounas noutopöydästä arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15.


Ma-pe klo 10.45-14.00
Lounas 12,30€
Keittolounas 9€
Lapset 4-11v. 7,30€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.
La-su klo 12-15
Lounas 20,30€
Keittolounas 14,50€
Lapset 4-11v. 10,50€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaslista 27.10.-2.11.2025

maanantaina 27.10.

Unkarilainen jauhelihakeitto M, G
Paistetut muikut, tilli-kermaviilikastike L
Muusi L, G
Kasvis: Mustapapupihvi, tilli-kermaviilikastike L, G


tiistaina 28.10.

Tomaattikeitto L, G
Pulled pork (nyhtöpossua), aioli M, G
Paahdetut perunat VE, G
Kasvis: Metsäsienikääryle, vegemajoneesi VE, G


keskiviikkona 29.10.

Katkarapu-fenkolikeitto L, G
Sitruunaista kananrintaa, kylmä yrtti-jogurttikastike L
Riisi VE, G
Kasvis: Kukkakaalia ja tofua, kylmä yrtti-jogurttikastike L, G


torstaina 30.10.

Bataatti-basilikakeitto L, G
Naudan suikalepaisti, paprikaa ja karamellikastike M, G
Keitetyt perunat VE, G
Kasvis: Paahdettua paprikaa, linssejä ja karamellikastike VE, G


perjantaina 31.10.

Kalaseljanka, smetana L, G
Pyttipannu, paistettu kananmuna L, G
Kasvis: Kasvispyttipannu VE



lauantaina 1.11.

Kermainen maa-artisokkakeitto L, G
Metsästäjän pata L, G
Muusi L, G
Kasvis: Sienestäjän kasvispata ja härkistä VE, G
Jälkiruoka: Marjapiirakka, vaniljakermaa L


sunnuntaina 2.11.

Punainen ankkakeitto M, G
Lohta, limehollandaise L
Keitetyt perunat VE, G
Kasvis: Vegesiipiä, palsternakkaa ja limehollandaise L
Jälkiruoka: Hedelmärahka L

G=GLUTEENITON L=LAKTOOSITON VL=VÄHÄLAKTOOSINEN M=MAIDOTON VE=VEGAANINEN
MUUTOKSET MAHDOLLISIA!
LOUNAASEEN SISÄLTYY SALAATTIPÖYTÄ. SALAATIT OVAT AINA VÄHINTÄÄN VÄHÄLAKTOOSISIA.
VARMISTATHAN LAKTOOSITTOMUUDEN, GLUTEENITTOMUUDEN SEKÄ MAHDOLLISET ALLERGIAT RAVINTOLAN KASSALTA.