Vapriikissa nyt

Paketoidut unelmat

Postimuseon Paketoidut unelmat -näyttelyssä sukelletaan pakettien sekaan, postimyynnin nostalgiaan, nykyhetken verkkokaupan ilmiöihin ja katsotaan tulevaan.
14.10.2022 — 17.12.2023

Näyttely kertoo etäkaupan kehityksestä Suomessa, kulutuskulttuurimme muutoksesta, kuljetus- ja jakelukanavien kehityksestä, etäkaupan isoista ja pienistä toimijoista niin kuluttajan, myyjän kuin logistiikan näkökulmasta. Näyttely herättää myös pohtimaan kulutustottumuksiamme, nykyajan ilmiöitä ja vastuullisuusteemoja.

Toiminnallisessa näyttelyssä voit eläytyä postimyyntiin liittyviin muistoihin, kuvata itsesi postimyyntikatalogien kannessa, tutkia vuosikymmenten suosikkituotteita ja kokeilla, miten niiden tilaaminen sujui ennen sekä ihmetellä unboxing-videoita. Näyttelyssä on Postin pakettiautomaatti, jonka lokeroita availemalla voi tutustua Postiin ja etäostamiseen liittyviin muistoihin. Virtuaalilasien ja sähkörahtiskootterin puikoissa pääset jakelukierrokselle itsekin.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!