Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7–12-vuotiaat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja pajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin museokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseoVapriikki ja Pirkanmaan maakuntamuseo. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusohjelma Taidekaari. 

Musti-kerhon seuraavat tapaamiset

Ajankohtaisimman tiedon kerhotapaamisesta saat sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa, jos olet maksanut jäsenmaksun.

Elokuu: ke 16.8. Palomuseo
Vierailu Palomuseolla ja Keskuspaloasemalla

Syyskuu: la 16.9. Taidekaari & Poliisimuseo
Opastus Väritetty totuus- näyttelyssä sekä pientä puuhaa

Lokakuu: to 12.10. Muumimuseo
Opastus vaihtuvaan näyttelyyn ja paja

Marraskuu: su 19.11. Sara Hildénin taidemuseo
Opastus Lee Bul-näyttelyyn ja teemapaja

Joulukuu: pe 8.12. Vapriikki
Opastus Radioaallon harjalla-näyttelyyn ja Postimuseon paja sekä kerhon pikkujoulut!

Kuinka liityt

Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 30 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Joskus Musti lähettää myös kirjepostia. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta. Ajankohtaisimmat tiedot lähetetään sähköpostitse.

Kysy Musti-kerhosta?
Museolehtori Mira Lauri
040 8004 390
mira.lauri@tampere.fi