Vieraile kuva-arkistossa

Vapriikin kuva-arkiston asiakaspalvelu on avoinna tiistaista perjantaihin (ti-pe) kello 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 15.30.

Poikkeusaukioloajat: Kuva-arkisto on suljettuna ke 26.6.2024.

Kuva-arkisto viettää kesälomaa heinäkuussa ja on suljettuna 15.7. – 31.7.

Suosittelemme sopimaan tulosta etukäteen, varsinkin jos kyse on suurista kuvahauista tai käsikirjastosta. Kuva-arkistolla on yksi asiakastietokone, jota voi käyttää kuvien hakuun ja tutkimiseen Siiri-tietokannasta. Vapriikin kuva-arkisto palvelee myös Internetissä Siiri-kuvapalvelun välityksellä. Siirin ostoskoritoiminnon kautta voi tilata digitaalisia kuvatiedostoja sekä vedoksia tietyillä mitoilla. Huomaathan, että kuvien tilaaminen on pääsääntöisesti maksullista.

Värivalokuvassa näkyy vasemmalla puolella Vapriikin kuva-arkiston sisäänkäynti ja oikealla puolella Vapriikin museokeskuksen sisäänkäynti
Saarni Säilynoja

Vapriikin kuva-arkiston sijainti

Meidät löytää osoitteesta Alaverstaanraitti 5. Kuva-arkistolla on oma etuovi Vapriikin rakennuksessa: keskustan suunnasta tullessa se on vasemmalla ennen museokeskuksen etupihaa ja museon sisäänkäyntiä. Sisäänpääsy on siipirakennuksen päädyssä ja oven pielessä on Vapriikin kuva-arkisto -kyltti. Soita ovikelloa oven vasemmalta puolelta. Pidämme ulko-oven aina lukossa.

 

 

 

 

Henkilö istuu Vapriikin kuva-arkiston asiakaskoneella
Saarni Säilynoja

Autolla kulkeva voi jättää kulkuneuvonsa Vapriikin parkkipaikalle. Nouda ilmainen pysäköintilippu Vapriikin lipunmyynnistä.

Kuva-arkiston ulko-oven edessä on 7 cm korkea ja 58 cm leveä kiviporras. Ulko-ovessa on 5 cm korkea metallikynnys. Asiakastilojen ovien leveys in >100 cm. Esteettömät wc-tilat löytyvät museokeskuksen puolelta. Opaskoirat ovat tervetulleita.

Ryhmät ovat tervetulleita käymään ja tutustumaan kuva-arkistoon. Suositeltu ryhmäkoko on max 12 henkilöä.

Vapriikin kuva-arkiston yhteystiedot

Vapriikin kuva-arkiston yhteystiedot
Vapriikin Kuva-arkisto
Alaverstaanraitti 5 33100 Tampere