Näin tilaat kuvasuurennoksen

Kun tahdot laittaa suuren kuvan vaikkapa talonyhtiösi käytävän seinälle tai ikkunaan, on tehtävä erillinen kuvatilaus. Siiri -kuvapalvelun kautta ladattavan, CC BY 4.0 -lisensoidun, kuvatiedoston koko ei riitä kuvasuurennoksiin. Kuva on aina digitoitava uudelleen annettujen mittojen mukaisesti.

Miten teen tilauksen?

  • Valitse mieleinen valokuva ja kirjaa ylös sen diaarinumero sekä alanumero. Tarvittaessa Vapriikin kuva-arkiston henkilökunta auttaa sinua valikoinnissa. 
  • Ota tarkat mitat (cm) paikasta, johon kuva on tulossa. 
  • Ole yhteydessä Vapriikin kuva-arkiston asiakaspalveluun ja anna heille edellä mainitut tiedot. Tarvittaessa katsotaan yhdessä kuvan rajaukset ja laatu. 

Mitä kuvasuurennos maksaa?

Valokuvien kuvasuurennoksilla on kaksi hintavaihtoehtoa riippuen tulevan tulosteen koosta:

A3-kokoa suuremmat suuriresoluutiokuvat 40 € 

Sisältää digitoinnin annettujen mittojen mukaisesti, 200-300 dpi, jpg, harmaasävy / rgb-väri 

Yli metriset suuriresoluutiokuvat 100 € 

Hinta sisältää digitoinnin annettujen mittojen mukaisesti sekä peruskuvakäsittelyn, 150-200 dpi, jpg, harmaasävy / rgb-väri 

Miten maksan kuvatilauksen?

  • Kuvatilauksen voi maksaa maksukortilla tai verkkopankilla Siirin kuvakaupan kautta. Vapriikin kuva-arkiston henkilökunta lähettää sinulle kuvatilauksen sekä maksulinkin.
  • Kuvatilauksen voi maksaa laskulla. Anna tilauksen yhteydessä laskutustiedot mahdollisine viitetietoineen. Laskutuslisä on 5€.  

Miten kuvasuurennos toimitetaan?

Kuvatilauksen valmistumisaika on tapauskohtaista. Se voi kestää tilanteesta ja tilauksen määrästä riippuen kahdesta päivästä kahteen viikkoon. Tilatut kuvat toimitetaan digitaalisena kuvatiedostona maksutavasta riippuen joko Siirin kuvakaupan ladattavan linkin kautta tai sähköpostin välityksellä erillisen kuvasiirtopalvelun kautta. 

Esimerkkejä kuvasuurennoksista kuva-arkiston tiloissa